Despre mine

Cine sunt si cu ce va pot ajuta

Povestea mea

Am inceput a experimenta cu WordPress in urma cu 8 ani, mai exact in anul 2013. Am facut proiecte personale care m-au incantat si mi-au dat incredere pe mai departe.

Dupa ce am cochetat cu web design-ul timp de 4 ani, folosind limbajele de markare a textului HTML si CSS, am descoperit platforma WordPress in anul 2013.

Si mi-a placut la maxim libertatea pe care ti-o confera. Practic poti face orice. Iti ofera o sumedenie de functionalitati. In plus este o platforma open source pe care o poate folosi oricine. Gasesti o sumedenie de teme si addonuri pe care le poti folosi in functie de specificul pe care se axeaza afacerea ta.

Faceti cunostinta cu mine

Web designer

Cu background in economie, am butonat tastatura laptop-ului de cand ma stiu in jobul de zi cu zi. Dar am vrut sa fac mai mult decat atat. Am vrut sa imi pun in valoare calitati pe care nu stiam ca le am dar pe care le-am descoperit mai tarziu.

Asa ca am incepus sa creez website-uri. Inca din 2008. Mi-am cumparat un domeniu si gazduire de la o firma specializata si am inceput sa butonez. Dar acum butonam altceva. Nu mai butonam pentru cineva, butonam pentru mine. Totul pentru a invata.

Si au trecut anii si pasiunea mea pentru web design a crescut din ce in ce mai mult. Si iata-ma aici in fata ta prezentandu-ma pentru a-ti dezvolta afacerea si a o propula in mediul online.

P.S. Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii

The end!

altaba web design

Sunt aici pentru firmele la inceput de drum

Misiunea mea

Am stiut inca de la inceput catre ce tip de client ma voi axa. Sunt aici pentru a ajuta companiile la inceput de drum sa isi extinda aria de acoperire a serviciilor lor si in mediul online. Nu poti sa te afli in era tehnologiei fara a fi prezent in mediul online. Un branding potrivit si un portofoliu web te ajuta sa iti cresti afacerea fara ca tu sa te implici foarte mult. Suntem in secolul 21, in era informatiei, momentul in care toti potentialii clienti sunt prezenti pe internet. Toti avem un dispozitiv mobil conectat la internet. Toti cautam informatii. Urmatoarea informatie cautata poate fi chiar despre tine. Asa ca nu mai sta pe ganduri si devino prezent in online. Nu este nici greu si nici costisitor. Iata cateva din proiectele mele:
sunt deschizator de drumuri

Ce anume Ofer

Dinamism

Tratez fiecare proiect cu mare atentie si oferim cele mai bune solutii in functie de domeniul in care activati.

Experienta

Am trecut prin multe si am invatat multe de-a lungul timpului, ceea ce inseamna ca nu mai mai tem de urmatoarea provocare.

Competitivitate

Ofer cele mai bune solutii la preturi competitive pentru toti clientii mei. Ma axez in principal pe proiecte cu buget redus.

Experienta in cifre

web-design-agency
0
Clienti Multumiti
0
Siteuri Web Realizate
0 +
Proiecte Pregatite
0 +
Ani De Experienta
Ce ma defineste

sunt deschizator de drumuri

Imi mentin intentia cu care am plecat de la in inceput pe aceasta cale. Aceea de a oferi firmelor mici posibilitatea de a fi prezente in mediul online. Astfel ca ma astept sa apeleze la mine clienti cu bugete reduse, la inceput de drum, care au nevoie cu adevarat de sprijinul unui profesionist. Vreau sa dau o sansa acestora sa isi sporeasca aria de actiune a afacerii lor si in mediul online. Incepand de la web design si SEO strategic, pana la promovare pe retelele sociale, am reusit sa satisfac cerintele celor care mi-au solicitat ajutorul.

Valorile mele principale

Iti ascult ideile

Este normal ca atunci cand vine vorba de afecerea ta ideile sa porneasca de la tine. Eu sunt aici sa le punem in valoare si sa le imbunatatim impreuna daca consider ca este cazul. Prin experienta mea imi pot da seama ce functioneaza si ce nu intr-o piata in continua schimbare.

Comunic

Dupa primul contact si expunerea ideilor dumneavoastra fac o analiza amanuntita a tipului dumneavoastra de afacere pentru a vedea ce tip de model de website s-ar potrivi. Vom face alegerea modelului impreuna.

Pun in practica si livrez

Succesul afacerii dumneavoastra este si succesul meu. Asa ca imi voi face treaba intr-un mod profesionist. Tratez fiecare proiect separat si il duc la finalitate. Nu ma apuc de mai multe proiecte in acelasi timp iar rezultatele vor fi cele asteptate.
website de prezentare ieftin si rapid
Folosesc cele mai noi tehnologii

Folosesc platforma WordPress

In anul 2013 am descoperit platforma WordPress care este cel mai utilizat CMS in momentul de fata in realizarea de site-uri web profesionale.

WordPress ofera posibilitati nemasurate in construirea site-urilor web avand suportul multor dezvoltatori si fiind open-source. Sunt mii de teme dezvoltate pentru WordPress si la fel de multe addon-uri care sa ii atribuie noi functionalitati.

Poti alege din peste 300 de modele de website premium pentru a-ti configura siteul sa arata exact asa cum iti doresti. Voi customiza apoi designul cu Elementor Pro si voi adauga elemente unice. Totul la doar 900 LEI

website de prezentare ieftin si rapid

Aduc puterea Elementor Pro

Cel mai puternic builder de pe platforma WordPress este acum la dispozitia ta in mod gratuit. Elementor Pro. In mod normal acesta costa 49$/an. Site-urile realizate cu acest builder sunt fiabile, arata extraordinar si aduc performanta maxima.

Nu te-ai decis inca? Iti repet inca o data: poti avea un website de prezentare profesional realizat in WordPress, cu orice template premium din cele peste 300 propuse de mine inclus gratuit pe viata (in mod normal acesta costa 99 euro/an), si puterea extraordinara Elementor Pro. Totul la doar 900 LEI. Daca faci socoteala practic platesti pentru website doar 150 LEI. Superafacere nu?

Si daca asta nu suna bine iti reamintesc ca site-ul tau va fi gata in maxim 7 zile lucratoare si beneficiaza de mentenanta gratuita 3 luni.