Sari la conținut

Mentenanta Site Web De Top

Contactează-ma acum pentru a discuta despre cum pot optimiza și întreține site-ul tău WordPress!

Cristian @ Altaba.Ro

Altaba.Ro

Servicii oferite:

  1. Actualizări regulate: Implementez actualizările cele mai recente pentru teme, plugin-uri și nucleul WordPress pentru a menține site-ul tău la vârful tehnologiei.

  2. Monitorizare securitate: Monitorizez activitatea suspectă și implementez măsuri de securitate pentru a proteja site-ul tău împotriva amenințărilor cibernetice.

  3. Optimizare performanță: Optimizez codul și resursele site-ului tău pentru a asigura o experiență de utilizare rapidă și eficientă.

  4. Back-up-uri automate: Realizez copii de siguranță periodice pentru a te asigura că datele tale sunt întotdeauna în siguranță.

  5. Suport tehnic rapid: Sunt aici pentru a răspunde la întrebările tale și a oferi asistență tehnică în timp util.

Formular de contact

Cristian @ Altaba.Ro

Freelancer web designer

Avem o viziune pentru un web mai bun

De Ce Sa Ne Alegi?

La Altaba.Ro, suntem dedicați să îți oferim un pachet complet de servicii de mentenanță pentru site-ul tău WordPress, pentru a te lăsa să te concentrezi asupra dezvoltării afacerii tale, având încrederea că prezența ta online este în mâini sigure și experte. Alege mentenanța pentru site-ul tău și fii la pas cu evoluția digitală!

Incercam sa fim cat mai PROFI

Cu o echipa dedicata avem grija de site-ul tau web.

Adaptabilitate

In orice domeniu intervin situatii deosebite. Pot exista incompatibilitati intre module sau temele folosite. Gasim repede solutii pentru remedierea acestora sau inlocuirea lor pastrand aceleasi functionalitati sau chiar imbunatatindu-le.

Garantia serviciilor

Pentru ca suntem siguri ca facem treaba buna, daca se intampla ceva cu site-ul tau web din vina noastra, noi iti reconstruim site-ul gratuit.

Suport dedicat

Orice problema tehnica intampinati cu site-ul web suntem prezenti la solicitari pe email sau telefonic.

Urmariti-ne pe Social: