Sari la conținut

Despre Noi

Suntem echipa de care ai nevoie

noi suntem altaba.ro

Echipa de exceptie

Cu o echipă de experți în dezvoltarea și mentenanța site-urilor WordPress, oferim soluții personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui client. Suntem dedicați să menținem site-urile tale funcționale, securizate și actualizate constant, astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat – dezvoltarea afacerii tale.

site-uri de prezentare
portaluri de afaceri
magazine online
blog-uri

Ma bucur ca am apelat la serviciile voastre. Acum site-ul meu este in siguranta, are o viteza buna de incarcare si am mai putine griji.

general manager

Colea Bogdan - BFC Highest Consulting

profesionalim, proptitudine, siguranta

De Ce Sa Alegi Altaba.Ro?

  • Experiență Specializată: Cu ani de experiență în domeniul mentenanței site-urilor WordPress, suntem experți în ceea ce facem.

  • Personalizare: Nu există două site-uri identice. Oferim soluții personalizate pentru a se potrivi nevoilor unice ale afacerii tale.

  • Transparență Totală: Fiecare acțiune este comunicată clar și deschis. Tu ești mereu la curent cu starea site-ului tău.

Descoperă cum Altaba.Ro poate îmbunătăți prezența online a afacerii tale prin servicii profesionale de mentenanță WordPress. Contactează-ne astăzi pentru a începe!

Securitate

Pastram informatiile de pe site-ul tau web in siguranta. Avem tool-uri care impiedica acesul neautorizat si oferim scanari periodice de securitate.

Calitate

Echipa noastra se mandreste cu interventii prompte in problemele ce tin de site-ul partenerilor nostrii. Timp de interventie de maxim 48 h.

Inovatie

Incercam prin serviciul de administrare site web sa modernizam aspectul vizual al site-ului tau web.

intretinere si administrare site-uri wordpress

Echipa Altaba.Ro

Adrian Vasile

security

Mihai Gosa

maintenance

Lucia Tanase

maintenance

Realizari

Create custom header layouts in your favourite page builder and display.

proiecte
123 +
clienti activi
20 +
ani de experienta
12
parteneri
20 +

Urmariti-ne pe Social: