Cum functioneaza

Iti fac super rapid un site web profesional

Ai la dispozitie peste 300 de modele de website din care sa alegi

Pentru ca website-ul tau sa fie unic iti oferim posibilitatea de a  alege din peste 300 de modele de site, toate responsive si care dispun de actualizari pe viata. Este imposibil ca doua site-uri sa fie identice pentru ca eu voi modifica cu ajutorul Elementor Pro aceste modele de website.

Website-urile vor fi diferite in continut atat prin text cat si prin pozele pe care clientul le pune la dispozitie, dar si prin faptul ca eu voi modifica culorile site-ului sau fontul cu care se va scrie textul astfel ca website-ul tau va fi unic. De asemenea voi adauga elemente unice Elementor Pro.

Dupa ce iti stabilesti modelul de website pe care il doresti si pui la dispozitie textul si pozele sau clipurile video pe care doresti sa le introduci pe site, iti garantez ca in 7 zile lucratoare website-ul tau va fi gata.

Si ca un bonus, pe langa construirea siteului iti voi configura paginile in asa fel incat acestea sa apara pe Google, cel mai important motor de cautare din Europa. Astfel ca in maxim 2 saptamani site-ul tau va fi cunoscut lumii intregi. Nu vei gasi oferta mai buna ca aceasta. Profita de aceasta oferta imbatabila. Contacteaza-ne chiar acum!

Vei avea un website profesional pe placul vizitatorilor tai

WordPress + Elementor Pro + Neve Pro

Mai multa putere pentru website-ul tau la doar 900 LEI

Ai totul la un pret modic si la distanta de doar un mesaj

Nu trebuie sa platesti o avere pentru un website. Acum il poti avea cu doar 900 lei.

Ce include acesata oferta?

Pana la 5 pagini principale pe site, panou de administrare foarte usor de folosit, tema rapida si sigura, SEO on page, instalare module de securitate si performanta. Tot ce ai nevoie pentru un site profesional.

Nota importanta: lucrez cu textul si pozele clientilor. Daca doriti servicii SEO aceste texte vor fi modificate de catre mine, insa structura si continutul va ramane in mare parte aceeasi. Trebuie sa precizez ca serviciile SEO constituie un proces de durata si va dura cateva luni pana cand se vor obtine rezultate satisfacatoare.

Website-ul tau va fi prezent pe Google in scurt timp de la lansare.